fredag 28. mai 2010

Shoppis- gamle trekasser


Først må jeg bare si at varene fra Boligfryd kom idag og jeg ble kjempefornøyd når jeg såg de live :-) La merke til at smykketreet også kunne brukes som en alternativ lampe. Heng den opp ned og feste lykter i den..hehe..men i første omgang skal den passe på smykkene mine tror jeg :-)


Så til trekassene. Disse fine meierikassene fant jeg på finn.no og det var en eldre dame fra Vennesla som solgte de for kun 50 kr pr stk. Jeg skulle sikkert ha sikra meg flere men jeg ba henne ihvertfall om å holde av to stk til meg og så skal jeg ut å hente de enten ikveld eller imorgen kveld.Tenkte å skru hjul på begge to og bruke den ene i loftsstua (kanskje) til blader og stesh, mens den andre ser jeg for meg som lekekasse i stua. Har jo ikke lokk da men gjør det noe da? Kan rulle kassen ut etter lillegutt er lagt, hive alle lekene oppi og rulle den under trappa. Alternativt så kan begge stå i stua og brukes som lekekasser..hmm..skulle jeg lagt av tre stk mon tro?? Kan jo alltids få bruk for sånne! Tror jeg sender henne en melding med en gang og ber henne legge av tre stk :-)

Var ikke kassene fine vel?

2 kommentarer:

  1. Utrolig stilige kasser da! Sånne vil jeg også ha! (misunnelig..) Alt du finner på Finn.no altså. Vi har sånne banankasser vi, og som du sier så får man aldri for få kasser til oppevaring. Så jeg ville kjøpt flere :=)

    SvarSlett
  2. Hei, sjekk kassen til WooD of Norway på Facebook, nye kasser med gamelt design.

    SvarSlett