torsdag 6. mai 2010

Nye loppefunn

Jag var innom to av Kristiansands brukthandlere idag og fant omtrent umiddelbart våre fremtidige nattbord hos Natvig:-) De kosta egentlig 250 kroner men jeg fikk begge to pluss en liten søt hylle til 400 kroner. Syns det var et bra kjøp jeg :-)

Det er klart det er litt jobb å pusse opp disse møblene men det er jo halve moroa også da, å skape noe selv på en måte. Jeg tenker å male nattbordene i en lysblå, nesten hvit farge. Marmorplatene skal jeg la være som de er. Og så skal jeg selvfølgelig bytte ut knottene med noen lekre noen ;-) Innvendig skal jeg enten male eller tapetsere...kanskje litt vanskelig å tapetsere siden det blir litt kronglete å komme inn så holder en knapp på malerkosten.


(sorry for dårlig bilde)

Så fant jeg denne fine flaska på Shalam som ser ut som det kan ha vært en medisinflaske. Jeg tenkte at den kunne funket fin som vase, lysestake eller kanskje til noen fine greiner? Kanskje fylle den halvfull med sand, småstein, skjell eller lignende? Tror det kan bli fint jeg :-)

Hva syns dere om kjøpene?

Og så skal det sies at jeg vil praktisere en "simple life"-stil hjemme uten for mye stesh og ting så selvom jeg er litt ivrig nå så kjøper jeg kun ting som jeg kommer til å bruke og når det er nok så er det nok, skal ikke gå berserk og fylle opp det nye huset med masse ting- det er ikke helt meg. Ser også for meg at etterhvert som årene går og jeg blir lei av ting så kommer jeg til å bytte ut noe slik at det ikke blir fullt av halvfine ting.

Yes, nå er det en liten en som skal legges her :-)

1 kommentar:

  1. Jeg følger med som bare det i avisene jeg nå. Er superklar til å gå på loppemarked. Det er jo så mye fantastisk fint man kan finne for en slikk og en ingenting. Du var jammen heldig med alle tingene.

    SvarSlett