søndag 23. mai 2010

Shopping og styling av møbler

Da har jeg handlet litt til huset og det var GØY :-) Men dyrt! brukt 1000 kroner i en fei, men fikk fri frakt da ;-) Handlet på Boligfryd.

Her er det jeg kjøpte:
Denne skal selvfølgelig over senga til lillegutt :-) Er ikke kjempefan av bokstaver og sånt, dvs jeg syns det er fint men det begynner å bli litt oppbrukt når jeg ser det i 9 av 10 hjem.... :-P Men denne var så søt så denne får passere.
Så kjøpte jeg denne, eller dvs 4 stk av denne (39 pr stk). De skal på nattbordene som skal stå på The Master Bedrom :-) Her er forresten nattbordene slik de ser ut nå
:

De skal males hvite..tror jeg. Tipper de blir knallfine til slutt ;-) Disse betalte jeg tilsammen 400 for og de har marmorplater på toppen...er ikke det litt sånn eksklusivt, eller er jeg helt på bærtur? haha..
Disse var hakket rimeligere med sine 29 kr pr stk så jeg tok meg råd til å kjøpe hele 7 av disse. De skal på det gamle skatollet som ble malt hvitt i fjor sommer. Fikk det fra svigermor som hadde det stående i kjelleren :-)


Skal sparkle igjen de hullene som blir til overs på skuffene og så putter jeg knottene i de hullene som er nærmest hverandre. Og siden min kjære klarte å knekke låsen på selve skapdøren så skal jeg lage et hull og skru inn en knott der også. Skulle gjerne byttet beina også men inntil jeg finner ut hvordan jeg skal gjøre det så tror jeg jeg skal spraylakke de i enten sølv eller hvitt :-) Noen som har tips til en god og rimelig spraylakk?
Disse kjøpte jeg mest for å komme over 1000 kroner og få fri frakt. Hvis jeg ikke hadde kjøpt de hadde frakten blitt på 95 kroner som da hadde blitt dyrere enn om jeg ikke hadde tatt de med, så da var regnestykket logisk. Disse kostet 79 kr pr par. Syns de var litt kule..ops, bokstaver der også..javel da, jeg liker litt bokstaver- bare det ikke blir for glamor og dypt..hehe.

Så kjøpte jeg dette nydelige smykkestativet for kr 298,- Syns det skilte seg ut med at det hadde armer rundt istedenfor til siden og likte at det var hvitt for det skal tross alt henge smykker på det og da kommer selve smykkene bedre frem tror jeg.

Så det var dagens innkjøp :-) Nå gleder jeg meg til å få det i posten.

1 kommentar:

  1. Ja, jeg har lagt merke ti at vi har ganske så forskjellige interiørstiler. Hehe.. :) Vi får en tomt på litt over 1100 kvm, og et hus på 335 i bruttoareal. Husker ikke hvor mye det var i boareal. Så det blir et ganske så stort hus gitt. Har dere fått tatt Sverige turen? Synes det hele virker så tungvindt. Tok å luftet idèen til mannen min, han var liksom ikke helt med. Så håper du blogger mer om prosessen der. Godt med tips!

    SvarSlett