lørdag 29. mai 2010

Kjøkkenveggen

(bilde fra Block Wathne- ligner litt på sånn vårt blir)

Kjøkkenstripa mellom veggskapene og benkeskapene er malt i fargen sjøgløtt fra Sense. Det er en blåfarge med ørlite grønt i og det er den fargen vi har på to av veggene på lillegutt sitt rom. Jeg har jo falt veldig for lyseblått og siden vi for det meste har hvitt i 1.etg så tenkte jeg at et lite innslag med blått vill friske opp :-)

(Jotun Sens Sjøgløtt med forskjellige lysforhold)

Noen wallstickers må til og jeg har kjøpt noen fra Byggmakker som passer helt perfekt på kjøkkenveggen. Skal få se når de er oppe ;-)

Men så har jeg et lite dilemma. Herdet glass eller plexiglass?? Jeg vil egentlig gå for plexi siden det sannsynligvis er mye billigere men så har jeg lest flere steder at herdet glass er anbefalt. Dette pga riper og at det er vanskelig å få rent. Men det skjønner jeg ikke...riper?? Man skal jo ikke gå eller skjære i plexiglasset, det er der jo kun for å beskytte veggen mot matsøl, vann og fett fra steking...hvordan kan det bli riper av dette?

Noen med erfaring?

Tror herdet glass vil koste mellom 6000-9000 kr og DET er altfor mye!!

2 kommentarer:

  1. Surfet litt på ikea sine hjemmesider og fant ut at de solgte en plate i herdet glass som skal passe til Malm-kommodene deres. Denne var 160 lang og ca 50 cm bred og kunne passet perfekt! Og hvis den er litt stor her eller der så kan man jo bare gå til en rammemaker og få den kuttet til litt. Men hvordan fester man en slik plate på veggen lurer jeg på nå.

    SvarSlett
  2. Jeg tror du skrur de på veggen. HAr tenkt på det samme. Husker ikke hbilken type skruer man skulle bruke

    SvarSlett