tirsdag 25. mai 2010

Sengegavl- gjøre det selv?

Noe jeg har tenkt å mekke sammen selv er sengegavlen på The Master Bedroom og idag kom jeg over en bra artikkel på Klikk hvor de forklarer hvordan man kan lage forskjellige sengegavler. Her er to varianter som jeg falt for. Selvom det var ganske kult med de pinnene så tror jeg det kan bli litt upraktisk i en barnefamilie så det alternativet med stoff passer nok bedre hos oss :-)
Her er noen andre sengegavler jeg godt kan likeDette bildet er funnet på bloggen Smaasteg

Dette bildet hadde ikke noen link og ble funnet på et disusjonsforum. Veldig elegant syns jeg men hvordan lager jeg sånne knapper i mon tro?
Her var litt mer farger- veldig costal-stil som jeg liker så kanskje kanskje...men ulempen er at da må sengetøyet alltid passe til denne fargen :-/

Dette alternativet var kult syns jeg, kanskje bare rett og slett et kvadrat av parkett lagt på en sponplate hadde gjort susen? Vi får nok noe rester fra bambusen...hmm..

Denne var jo litt glam..hehe..hadde vært litt fin men tror det fort kan bli too much også..tviler på sambo hadde elsket den ;-P

Et så grovt stoff hadde passet perfekt inn på soverommet! Denne blir det...kanksje :-)

Nå skal jeg og lillegutt til helsestasjonen :-)

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for kjempekoselig kommentar på bloggen min. Det varmer! :) Enig i at det er mye shabby chic å retro ute og går. Jeg vet ikke helt hvilken stil jeg har selv, men jeg tror en egen "mix" kan gjøre interiøret personlig :) Alle kan vel ikke være shabby chics? ;)

  Likte disse gavlene kjempegodt! Skulle hatt en til gjesterommet (bare rammemadrass der). Flott med litt inspirasjon!!

  Klem Lise

  SvarSlett
 2. likte den første sengegavlen. og den nederste. og den me parketten :D
  de andre syns e blei litt hotell/glamour/strandhus sjøl om de va fine de og. ;p

  SvarSlett
 3. Likte best sånn umiddelbart den med parketten, eg og. Husk at den også er lett å halde rein og støvfri, for ein med støvallergi.... og små snørrunger, hehe.
  Mams

  SvarSlett