fredag 21. mai 2010

Nytt loppisfunn og tanker om belysning
Da var jeg den stolte eier av en stilig liten bordlampe til den nette sum av 30 kroner. Lampen har en nydelig grønnfarge som vil passe perfekt inn på f.eks Sakarias sitt barnerom, i stuen eller som nattbordlampe på soverommet vårt. Og se hvor lik den var denne lampen fra Ilva til 300 krFra før har jeg denne lampa med trefot


På denne skal jeg ha en enkel hvit skjerm.
Den lampa kan f.eks stå på loftsstua, i spisetuen eller på soverommet vårt.

Jeg tenkte gå gjennom lyskildene i de forskjellige rommene for å karlegge de resterende behovet, ja.

I gangen, på badet i 1.etg, på kjøkkenet og i peisstua blir det spotter. I peisstua skal vi i tillegg ha en leselampe. Enten den grønne loppislampa- at den kan stå i hylla bak sofaen, eller en annen lampe- en stålampe.Gulvlampe fra Ellos

I spisestuen skal vi ha en taklampe + en bordlampe som etterhvert skal stå på en skjenk. Fra før har vi en veggseksjon fra Ikea med spotter i glasskapene, denne lyser fint opp.

Denne er jo rå da! Over spisestuebordet kanskje? Fra EM


Eller hva med denne snaxye divaen fra Northen Lightning

Ute skal vi prøve å holde oss til solcelledrevet belysning. Ser at Ikea har mye rimelig der.

Som jeg har nevt tidligere syns jeg det hadde vært fresht med 1-2 taklamper i f.eks gult som kunne henge over barbenken- men vi har ikke lagt inn lyspunkter der så det får bli en annen gang.


I loftsstua bør vi ha en leselampe + noen spotter på en skinne.I trappeoppgangen skal det henge ei lekker taklampe.
Denne fra BleauNature er dritlekker og kunne hengt i trappeoppgangen, over spisestuebordet, på soverommet eller hvpr som helst!! Men koster nok skjorta..men jeg ønsker meg noe fra de, åhh..så mye fint.


På badet oppe skal vi prøve å lage litt spastemning så ei fin taklampe + en vegglampe ved speilet med dimmer hadde gjort seg, må bare finne rette sorten.Disse to var fine for å være standard baderomslamper, kommer fra EA
Nå begynner det å ligne noe, denne lekkerbiten kommer fra El-on g koster rundt 800 kroner. Denne kan også fåes som firkantet.
Også denne da, den hadde vært fin å ha ved speilet for et jevnt og fint lys til sminkesessionene mine :-) Fra samme butikk som den over.


På soverommet vårt skal vi ha ei romantisk taklampe (hehe) i tillegg til hver sin nattbordlampe.

På Sakarias sitt rom skal vi ha ei søt taklampe+ ei leselampe ved senga hans.På kontoret/gjesterommet skal vi ha ei kul taklampe, kanskje i litt sånn indistruell stil. I tillegg vil jeg ha ei leselampe der inne men det kan vente litt.
Husker ikke hvor jeg fant denne hen, men fin er den.

Da var det en liten gutt på 10 mnd som vil ha litt mer ryggmassasje og kos- luksusdyret som skal sove nå og krever sitt for å gjøre nettopp det.

1 kommentar: