fredag 28. mai 2010

3 ting på ønskelista

Jadda jadda, jeg får slenge meg NIB's utfordring jeg også da :-)

Utfordringen var altså å sette opp 3 ting man hadde øverst på ønskelista og skrive litt om det.

For min del har jeg så mye i hodet om dagen at det er vanskelig å si hvilke ting jeg ønsker meg mest, men jeg tenkte litt og lette litt på nettet og fant 3 ting som jeg GJERNE skulle hatt i mitt nye hjem. Here comes:


Dette bordet har jeg nevnt før. Syns det er herlig rustikt og lekkert. Fargen-formen-bordbeina-bordplata- ja dette bordet kunne jeg godt eid :-) Fåes kjøpt på Living.
Jeg har begynt å lære litt om design og sånt i det siste :-P Disse her f.eks heter Dots og er norskdesignet og dermed er det ekstra stas- syns jeg. Dette ønsket er oppnåelig men tviler på sambo kommer til å synes at 1095 kr for noen knagger er fornuftig, derfor blir det nok stående på ønskelista ei stund til til økonomien stabler seg på beina igjen...Kan kjøpes på Pur Norsk.
Ahh what a beauty! Denne lampen som også er norskdesignet heter Diva og selges på Pur Norsk. Prisen er svimlende 14 000 (eller noe sånt) så selv om den står høyt på ønskelista så er jeg ikke så ufornuftigf at jeg realiserer dette ønsket. Der går grensen! ...kanskje når jeg blir 50 :-)

1 kommentar:

  1. Hei og takk for koselig hilsen. Når det gjelder maling av møbler så vil jeg ikke anbefale å bruk sens - men jeg brukte fordi jeg var gravid på det tidspunktet. Resultatet ble helt greit, men planen var å lakke over på et senere tidspunkt. Møblene ble solgt sammen med leiligheten...

    Nydelig ting du har satt på ønskelisten din :) Tenkte jeg skulle lage min egen - men det er ikke helt enkelt å velge bare tre ting...

    God helg!

    SvarSlett