onsdag 26. mai 2010

Kjøkkenvasken er bestilt :-)

Kriteriene for den nye vasken var:

- Ikke stål
- Enkel å holde ren
- Modrene og stilren

Og denne vasken er perfekt!


Dette er en vask av silgrantikk og den leveres fra Nibu (vi kjøpte den gjennom Monter). De har mange varianter av vasken så jeg anbefaler alle som skal ha en kjøkkenvask til å ta en titt på Nibu's hjemmeside ettersm de har noe for enhver smak.

Vi kjøpte denne vasken som heter Blancometra 5 S for 6400 kroner. Egentlig koster den 7400,- men siden vi har en rabattavtale via en kamerat av sambo fikk vi den hele 1000 kroner billigere :-)


Men kommer den i tide?? Først var det byggestreik som forsinka oss hele 3 uker og nå når vi har ekstra dårlig tid så kommer denne forbaska transportstreiken like før innspurt.
Så nå aner vi ikke når bambusgulvet, bambusbenkeplatene, vegg-til-vegg teppet og kjøkkenvasken kommer...

Her er forresten benkeplata vi skal lakke med hvitpigmentert lakk og ha som kjøkkenbenk


Den er ikke så gul i virkeligheten og dessuten så blir den enda lysere/hvitere med den hvitpigmenterte lakken over. Skal være tilnærmet likt bambusgulvet som ser slik ut:


Kjøpte også noen wallstickers til kjøkkenet- må bare si at jeg ble MEGET fornøyd med de :-) Og så har jeg besluttet at vi skal ha en farge mellom benkeskapene og veggskapene, men hvilken farge får dere se senere, tror det kan bli veldig fint- gleder meg som en unge til å lage det til :-)


1 kommentar:

  1. så fin vask! Får håpe dere ikke blir sittende hos svigermor hele sommeren pga streik nå da.. hehe.

    SvarSlett