tirsdag 18. mai 2010

Baderomstilbehør

Idag har vi bært ett og et halvt tonn med fliser!!!

Når vi kjørte med lasten bakpå hengeren var lasten så tung at når vi kjørte over en liten hump i 80 sona så punkterte ene dekket. Så da var det sneglekjøring frem til huset og så begynte avlempinga.

En og en pakke som hver veide sikkert 20 kilo skulle av..sykt tungt å bære de av hengeren og inn i "stua".  Men nå er det gjort og jeg tenkte jeg skulle sikle litt på lekre baderomstilbehør :-)


Jeg liker konseptet med at baderomstilbehøret kan henges på veggen. Jeg drømmer om en benk uten noe på, hvor alt har sin plass som enten er nedi skuffene eller på kroker på veggen. Tenk så enkelt å holde en slik benk ren :-) Så selvom jeg syns denne fra Aqua Bad og Miljø var altfor dyr (490,-) så er dette det jeg ser etter.


Denne fra Comfort var både finere og billigere (319,-)


Denne henger ikke men var kjempesøt! Fra Boligfryd
Hahaha..jeg elsker ender og gåser (ja jeg vet det heter gjess men jeg sier gåser), dere som kjenner meg vet jo dette. En sånn en burde ihvertfall få plass på badekar-kanten :-)

Sugekopper er noe herk så denne likte jeg. Genialt med de to krokene nederst også og pluss for pent design :-) Fra Express-r


Toalettbørsten vil jeg heller ikke ha på gulvet. Den skal henge for en enklere rengjøring. Og en slik en er hygienisk og vond å få tak i for små barnefingre. Denne fåes kjøpt på Bricksite

Denne er også fra Bricksite men halvparten så dyr (rundt 250,-)

Siden badet i 1.etg også skal brukes som vaskerom må vi ty til et takhengt tørkestativ. Dette er fra Ikea.


Og bokser til å ha vaskemiddelet i sier jeg heller ikke nei takk til :-) Her i huset blir det vaskenøtter og Ecovert blekemiddel som er miljøvennlige alternativer til de tradisjonelle vaskemidlene.
Eller denne litt mer fargerike boksen fra AnnaJohanna


Denne herlig lekre kassa har bloggerinnen for Creme de la Creme laget selv. Du kan finne ut hvordan hun gjorde det ved å gå inn på bloggen hennes.


En sånn hylle må jeg ha :-) Dette bildet tilhører Sidsels kreative hjørne.

Yesyes, nok en kveld med blogging som har gitt meg mange nye ideer, og forhåpentligvis har den gitt dere noen ideer også :-)

Natta!
2 kommentarer:

  1. Sv: Altså, kategorisere innleggene på bloggen din? Det ser da ut til at du har fått det til :-) Hvis det var det du mente?

    SvarSlett
  2. Så fine badeartikler du viser frem!

    Jeg har svart på spørsmålet ditt inne på vår blogg, om du har lyst til å gå inn dit for å lese.

    Lykke til med baderomslaging!

    SvarSlett