søndag 18. september 2011

Støvlettholdere

Da kan jeg endelig vise frem støvlettholderene jeg sydde til Natalia sin bursdag :-)Tadam!! Med morsomt uglemønster håper jeg de falt i smak hos bursdagsbarnet :-)
Ble noen runder med gjetning i hva de skulle brukes til men etter litt hinting så gjettet hun det, hehe..."ting man ikke vet at man trenger før man har det" kalles slike ting. Oppskriften fant jeg på bloggen House of Hopen som forøvrig er en kjempebra blogg hvor man kan finne mye gøy inspirasjon!

Og så en demo på hvordan de skal brukes:Fin søndag :-)

3 kommentarer:

 1. Åh, genialt!! Vet ikke hvor mange støveletter som har blitt ødelagt/stygge fordi de faller sammen og havner under andre sko :p Håper jeg får den etterlengta symaskina i bursdagsgave da ;)

  SvarSlett
 2. Så smart!

  Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene hos meg. Så gøy å høre at veskemønsteret mitt var til inspirasjon og at du har testet det:)
  Fikk forresten ikke opp linken, da jeg ikke er med i syforumet...

  SvarSlett
 3. Så flotte støvlettholderene dine ble!
  Det er ekstra moro for meg at jeg kommer over bilder og omtale rundt omkring...Så jeg vil bare si 1000 takk for at du linket til meg, det var koselig gjort. Nå har jeg planer om å sy opp flere par til meg selv. Hvert par støvletter trenger jo sitt par med støvlettholdere....

  Lykke til med alle videre prosjekter, og jeg skal si du har dreisen på syingen din. Miss Iris-veska ble skikkelig fin. Dessuten kan man se at det du lager er skikkelig håndverk. Stå på videre!

  Beste hilsen fra Solveig

  SvarSlett