onsdag 21. september 2011

Dagens kjøp + litt til

Idag har vært en bra dag :-) Det er jo de fleste dager da men...

Aller først fant jeg drømmeskoene på Bianco. Ekte skinn og litt hæl og deilige å gå med- en investering som jeg er sikker på jeg blir godt fornøyd med utover høsten og vinteren:Så har jeg funnet ut at jeg trengte en perm til alle sy-mønstrene mine, og ikke minst når jeg skal til Oslo for å bo på pasienthotellet..da tenkte jeg ha med mønstre og klippe ferdig stoff hjemme. Derfor kjøpte jeg denne dokumentmappa med god plass til både stoff og mønster JIPPI :-) Syns den var fryktig svart og kjedelig så jeg får finne på noe gøy for å gjøre den mer livat. Kanskje det går an å lime/stryke på noen applikasjoner...(bare den ikke smelter...)
Så en tur til frisøren for å fjerne etterveksten, deilig å være nyfarget på håret igjen :-)
Så en tur på kafé med koselige Maria som hadde med litt stoff til meg som hun ikke hadde bruk for lengre:


Yeee, en herlig bunke :-) Kanskje det blir noe kjolegreier av noe av det, kanskje noen lommebøker/sminkepunger, noen putetrekk kanskje? Vi får se :-)

Og når jeg kommer hjem venter nylagt asfalt:


Deilig å slippe grusen!

Og så noen bilder av lillegutt som har fått sykkehjelm og brio tog i det siste...sykkelhjelmen skal helst være på til alle døgnets tider ;-)(gromesmilet :-P)

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til å se hva du lager av stoffene!!
    Takk for i dag, det var superkoselig, og så altfor, altfor lenge siden! :-)

    SvarSlett
  2. Ja jeg tenker litt på lommebok eller toalettveske av det hjertestoffet+sort. Og det grå og rosa hadde vært fint som veske....du får nok se det her..hvis ikke de går i en julegave da..da får jeg heller sende bilde til deg på face..kan ikke ha noe av at folk får se julegavene sine på forhånd ;-)

    SvarSlett