lørdag 6. oktober 2012

Inspirasjon gulv

Vi har bestemt oss for en 1-stavs eik i hvitmatt-lakk fra proffparkett på gulvet i 2.etg (stua, kjøkken og gjesterom/kontor) så den er grei.

Trappetrinnene blir i medium mørkt tre.

Men hva med gangen? Vi har vurdert å ha samme gulv der som i stua men jeg er litt usikker. Vil ha et gulv som tåler endel men gjerne ikke bli lei av parketten heller...og gang forbinder jeg vel helst med fliser. Men fliser var så dyrt, særlig legginga..så nå vurderer jeg om vi helle skal gå for laminat/vinyl/linoleum eller noe sånt isteden? Det kan fåes svært slitesterkt og vannbestandig og i mange kule design. Er litt mykere å gå på og fås i mange prisklasser...

Her er en produsent som har endel: http://www.gulvdeal.no/LaminatTarkett anbefaler vinyl i entreen. Her var en variant jeg falt for!


Nærbilde...hm, lurer på hvordan det er å vaske..Betong-aktig..kult til gang sikkert!

Her er hva tarkett.no skriver om entre/gang området i forhold til gulv:

Det første inntrykket! Et rom der man drar inn mye smuss og fuktighet utenifra. Soner hvor man kan tørke av seg under skoene er viktig uansett hvilket gulv du velger. Ha gjerne en matte både utenfor og innenfor døren. Et Vinylgulv av bra kvalitet er et rasjonelt valg. Et tekstilt gulv som du kanskje bytter ut etter noen få år er en smart måte å beskytte andre gulv i huset på. Parkett og laminatgulv fungerer også, men tåler ikke fukt og dermed stilles høyere krav til vasking og vedlikehold. Se vårt store utvalg, og la deg inspirere!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar