torsdag 6. oktober 2011

Bare julegaver så lite blogging

Kan jo ikke vise frem julegavene jeg lager her, ihvertfall ikke til folk som risikerer å dette innom bloggen min! Så derfor blir det lite blogging for tida siden all min tid omtrent går til å sy julegaver.

Men når jeg nå snart er ferdig med julegavene til XXX så tenkte jeg jeg skulle sy diverse til minstegutt og huset så da blir det vel etkvart jeg kan vise frem :-)

Tenkte blant annet å sy, dynetrekk og putetrekk til han av noe av vårt gamle og stase det opp med noen blonder eller broderier eller noe. Og så vil jeg sy sånne hengelommer som skal henge i gangen til oppbevaring av Saki og Samy sine luer/halser og votter :-)

Og skulle gjerne sydd noen smekker og kluter til Samy...det burde jo være kjapt gjort :-)

Må også sy på noe på dåpskjolen til Samuel siden han skal ha sånn hastedåp rett etter fødselen...det burde jeg vel igrunn gjøre først- tror det er rimelig fort gjort.

Idag var jeg forresten så heldig å få en liten gave bestående av to feite interiørblader+ et flakslodd fra to skjønne naboer :-) De vet at jeg skal bo 3 uker før termin på barselhotellet og syns jeg fortjente noe å lese på- så snille :-)

1 kommentar: