torsdag 29. juli 2010

Utebenken som ble sofabord

Idag vil jeg endelig vise dere hva vi endte opp med som sofabord. I utgangspunktet hadde jeg sagt at jeg ønsket meg et bord med en litt røff struktur og helst med hjul på.

I vår kjøpte jeg noen utemøbler på Finn og med i pakka var det en bred benk. Jeg så raskt at denne kunne bli et fint bord men at det tilslutt skulle havne i stua skjønte jeg etterhvert.

Først vasket jeg det med en salmiakk-blanding for FYSJ det var skittent etter flere år utendørs. Så brukte jeg en slipemaskin (Slipemus fra Black and Decker) og slipte overflaten noe, samt jevnet kantene og beina.

Min kjære pappa kuttet beina til slik at det ble stødig og skrudde på hjul (fra Ikea).

Vel inne i stua ble jeg forelsket. For et nydelig bord! Røft og med hjul på, akkurat slik jeg ville ha det :-) Det virker som folk flest har et delt syn på bordet. Min samboer syntes det såg litt "rasteplass-aktig" ut og mamma og pappa syntes det var "litt spesielt" og "litt annerledes" :-P
Men omtrent alle andre har syntes det var dødskult og kommentert bordet før noe annet- så jeg stoler mer på de og på meg selv.Hva syns du om bordet? Noe du kunne hatt hjemme?

11 kommentarer:

 1. Ikke hør på samboeren din, jeg synes bordet var kjempestilig!! :)
  Jeg elsker litt rustikke og slitte møbler og drømmer om et lignende bord selv, må bare vente på at det rette dukker opp :)
  Var veldig fint til den lyse sofaen din :)

  SvarSlett
 2. Hei og takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) det er gøy å oppdage nye ting man gjenbruke :) er veldig for det og er ofte innom gjenbruksstasjonen for å se om jeg finner noen skatter jeg kan pusse opp :)

  Bordet ble kjempefint!!! Og garantert unikt :)

  Legger deg til blogglisten min.

  SvarSlett
 3. Knallfint!! Kjempegøy med et bord som ingen har maken til, jeg var også heldig tidligere i sommer og fikk et unikt:)¨
  Ha en strålende helg
  Klem

  SvarSlett
 4. absolutt, jeg ble missunnelig jeg nå!!

  SvarSlett
 5. UTROLIG fint det ble! Akkurat sånn vil jeg og ha... misunnelig ;=) Vi er også på jakt etter nytt stuebord, har bare et midlertidig et. Smart å ha på hjul og.. hm

  SvarSlett
 6. Jeg må hive meg med i rekken av gratulanter, for fy søren så lekkert bordet var! Virkelig flott :)

  SvarSlett
 7. Takk for mange fine kommentarer- deilig å få bekreftet at jeg traff ;-)

  SvarSlett
 8. Bordet ble kjempefint!!!

  Jeg liker veldig godt når man kombinerer ulike teksturer. Det kan gi interiøret et skikkelig løft i forhold til der hvor alt matcher for mye...

  Ikke alle som alltid er enige (husker godt min venninnes far rynket på nesa, da jeg dro hagebenken inn på rommet hennes en høst vi skulle ominrede...) men stol på din egen smak ;)

  SvarSlett
 9. Bordet var kjempe kult! Så genialt at det var hjul på det også :)

  SvarSlett
 10. Hei, dette var ett orginalt bord og det er supert.Skulle hatt ett slik ett, jeg også..

  SvarSlett