lørdag 10. juli 2010

Kjøkkentavla mi- perfekt for listemennesker

Da er jeg igang!

Tenkte vise dere litt og litt i huset for å holde spenningen vedlike ;-P Først ut er min elskede tavle- kjøkkentavla. Et av mine beste valg av interiørting hittil :-)

Jeg er et listemenneske og elsker å skrible ned gjøremål eller ting jeg skal huske for så å huke av når det er fullført. I tillegg bor jeg sammen med en herlig gutt som forøvrig er min samboer...og han er ikke fullt så strukturert som det jeg er så da er det fint for han å kunne ta en kjapp kikk på tavla for å se hva han skal huske idag.

Til nå har tavlen vært brukt til barneoppdragelse, eller dvs å innføre rutiner for lillegutt i en litt kaotisk hverdag. Rutinen hjelper oss til å huske å gi han mat.....og andre ting :-P Dessuten er den genial nå som det skjer så mye og det er andre som passer han. F.eks her om dagen når jeg og lillesøs drog til byen og pappa skulle passe han...da var det bare å lempe han over til papsen og løpe for å rekke bussen og pappa visste akkurat hvor lillegutt var på scalaen ;-)

Sånn ser kjøkkentavla mi ut :-) Den er stor nok til å få plass til mye tekst og den har ei fin ramme av drivvedlignende materiale- noe som passer godt inn i min "nytt og gammelt-mix" av en interiørstil. Tavla kjøpte jeg på handelens dag til 30% rabatt hos Hansen og Co i Markensgate Kristiansand. Den kostet opprinnelig ca 300 kroner..så jeg vil si det ble en rimelig løsning :-)


Sakarias med yoghurtbart har inntatt lunsjen. Stolen kjenner vel alle igjen så den trenger vel ikke noen grundigere introduksjon..(har denne på kjøkkenet og så en tripp trapp i stua- Himla greit!)

1 kommentar:

  1. Så fin og morsom den tavla var da. Hmm, kanskje noe for meg? Jeg digger btw den kokeboka. Veldig kjekk altså! Gir meg enda mer motivasjon til redesign av mat :-) FOrresten, gratulerer som nyinnflyttet. Jeg er misunnelig!!

    SvarSlett