mandag 14. juni 2010

Netthandelen og noe som gikk litt galt

Jeg prøvde meg for første gang på auksjon på Netthandelen for noen uker siden. Etter endel budgiving satt jeg igjen med 3 produkter hvor jeg "vant" budrunda :-)

Her er de produktene jeg kjøpte for henholdsvis 99,- 59,- og 349,- kroner.

(Malesprøyte, kjøkkenvekt og en blender)

Jeg satte glasset med smoothie ved siden av blenderen for å liksom illustrere at blenderen faktisk virket....det skulle jeg aldri gjort. For det første ser det bare nerd ut siden glasset er lite, halvfullt og ikke spesielt delikat styla.

For det andre....

....så skjedde dette sekunder etter at det første bildet ble tatt. Jeg skulle pakke sammen malesprøyta og måtte dra ut en slange som satt litt godt og vips- skompla borti glasset, og smoothien som jeg hadde gleda meg til å fortære, låg slengt utover kjøkkenteppet til svigermor.

Men varene er jeg særdeles fornøyd med så shopping på Netthandelen anbefales ;-)


3 kommentarer:

 1. Heisan, wow for en fin blogg! Denne kommer jeg til å følge med! Og ikke minst lese det du har skrevet tidligere. Superinteressant!!

  Du spurte hva en miløterapeut gjør i min blogg. Vel, ordet kan være litt misvisende. Men for min del så jobber jeg i psykiatrien. Jobber i to botiltak hvor mennesker med forskjellige psykiske lidelser bor. Min oppgave er være med på å tilrettelegge dagen deres, ved å f.eks bryte isolasjon og hjelpe dem å utføre daglige gjøremål som er selvfølgelig for andre, som det å gå i butikken å handle. Mens andre miljøterapeuter kan jobbe med psykisk og/eller fysisk utviklingshemmede. Rett og slett en slags forlenget arm. Håper det ga deg en liten innsikt :-)

  SvarSlett
 2. Hihi.. Håper det gikk greit med teppe til svigermor. Jo kanskje jeg skulle teste ut netthandelen.

  Ang tripp trapp stolen så er det nok fra samme barnehage ja. Så utrolig spennende med nytt hus, ja da skjønner jeg at dere har nok å henge fingrene i en stund fremover.

  Ønsker dere lykke til med flyttingen og nytt hus. Blir gøy å se etterhvert som dere får innredet huset..

  Ha en strålende dag.

  SvarSlett