tirsdag 8. juni 2010

Bambusparketten legges


Her blir bambusparketten vår lagt :-) Er vi som gjør alt selv men igår fikk vi hjelp av en kamerat :-) Herlig å få litt hjelp innimellom for da går alt mye fortere! Bildet er jo ikke det beste- mørkt, litt uklart og tatt med mobiltelefon, men dere får vel et lite inntrykk :-) Brede planker med lyst luftig gulv :-)

Vi er superfornøyd med hvordan det blir seende ut og jobber på spreng nå for å bli ferdig. Vi hadde egentlig frist til torsdag forrige uke men siden vi fikk huset altfor seint (hele 3 uker forsinka) så kunne ingen forvente at vi ble ferdig i tide. Nå har vi satt oss som mål (krav!) at viskal være ferdig med å legge gulv i alle rom iløpet av helgen.

Det vi har igjen å gjøre er:

- Bambus i halve stua
- Bjørk på soverommet vårt
-Fliser i gangen
-Vegg-til-vegg teppe i loftsstua

...............................

2 kommentarer:

 1. Så fint at du er så miljøvennlig.
  Vil bare si en ting.
  Har vært og tittet endel rundt og husk å være obs på at mange av de tingene som lages nå av drivved og ser gamle ut, ofte er laget i Asia og er helt nye ting som er satt inn med kjemikaler for å se gamle ut. Tror ikke det er så veldig miljøvennlig.
  Disse produktene kan man ikke vaske med vann og gni på, for da går fargen av osv.
  Tenkte bare du ville vite et så du ikke får deg en skikkelig overraskelse.
  Huset ditt ser ut til å bli kjempe fint. Lykke til videre :=)
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 2. Nei det hørtes ikke særlig miljøvennlig ut..men jeg skal være obs på det. Egentlig satser jeg på å plukke drivved fra fjæra selv og lage ting av de på egenhånd :-)

  SvarSlett