tirsdag 28. august 2012

Kule ideer fra BoligPLuss

Var inne på BoligPluss.no og fant noen flotte ideer, her f.eks er hvordan man lager et funksjonelt soverom med en stilig walk-in løsning:

 
1. Lag deg et walk-in-closet

 
2. Bruk garderoben som skillevegg.

Her er skapet plassert med ryggen til sengen og baksiden av skapet tapetsert. Love it!! Spørs om dette funker i vårt soverom men bare elsker når et vanlig rom kan bli litt mer spennende.Likte hvordan disse skapene lagde et litt mer spennende uttrykk på soverommet. Man trenger jo ikke kjøpe et vanlig garderobeskap...og så nevnte de at det var lurt å ha et skap til uttrekkbart strykebrett, slik at man kan stryke klærne der og da uten så mye ekstra makk :-)


Oppbevaring i bordbena

Jeg tenker sybord jeg nå :-)

Utnytt plassen mellom skap og vegg

Syns det er så lekkert med slike innebygde hyller- vil ha!!Å lage skjenk til stua av kjøkken-overskap...lurt!


Denne var kul! Wooden bulb, 41 x 23 cm, kr 1353 pluss toll og frakt, Suck UK/Eske.Herlig! Milk bordlampe, kr 993 pluss toll og frakt, Designonline.Er litt usikker på om jeg er lei av disse eller fortsatt liker de...tror jeg fortsatt liker de: Industripendel, 41 x 5 x 32 cm, kr 2697, Bloomingville.

Stue og kjøkken i ett

Liker brunfargen på veggen der...skal jo ha lyseblått kjøkken og hvit benkeplate så sikkert fint med noe litt mørkt som bryter..men tror vi går for en varm grå..men absolutt spennende kontrast.Er blitt mer og mer glad i farger...selv om dette kjøkkenet er langt fra drømmekjøkkenet mitt er det gøy å se hva farger kan gjøre med et ellers kjedelig kjøkken...Stilig!! Men spørs om dette vegghengte bordet tåler å klatres i...men da kan man jo benytte seg av tipset litt lengre oppe, å lage bordben av skap og dermed gjøre det klatretrygt :-) Jeg ville byttet ut de firkantede hyllene med runde hyller fra f.eks Søstrene Grene og hatt tapet opp bak...tror det hadde blitt litt kult.

Ja det var et utdrag fra hva som er å finne på BoligPluss.no- mye fint!

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg har problemer med å nå nettbutikken din. Den finner ikke www.levlogisk.no. Jeg har så lyst å bestille noen produkter :)

  SvarSlett
 2. Hei! Vet du, plutselig en dag var serveren nede, jeg aner ikke hva som har skjedd og fikk ikke vite det før fredag ettermiddag så får ikke gjort noe med det før mandag siden leverandøren av serveren ikke har åpent kundeservicen sin i helgen. Veldig irriterende! Så hvis du går innom iløpet av uken igjen så SKAL nettbutikken være oppe å gå igjen håper jeg. Koselig å høre at du ville inn å bestille produkter da, da blir jeg glad :-)

  SvarSlett
 3. Den er fremdeles nede. Håper på at den kommer opp igjen snart, så jeg kan bestille saker og ting:)

  SvarSlett
 4. Ja jeg vet :-( Men nå er alt ordnet så skal ikke ta mange dagene før den er på plass igjen...:-)

  SvarSlett