lørdag 23. oktober 2010

Åpning av IKEA Sørlandet og mine lamper

Da har IKEA kommet til Sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand- ca 7 min å kjøre fra meg :-) 

Åpningen var på torsdag og jeg var selvsagt innom å sjekket ut butikken. Måtte jo det! Og var faktisk ikke så mye rush som jeg hadde trodd. Enkelt å finne parkeringsplass og som en vanlig travel dag på en hvilket som helst annen IKEA-butikk. Jeg skulle egentlig bare inn å kikke men endte opp med å handle for nærmere 2000 kroner- opsi...men men, bare ting vi faktisk trengte da ;-) 

Kjøpte gardiner til soverommet vårt, en søt nostalgisk lysestake, takhengt tørkestativ, tørke-edderkopp...(i mangel av bedre forklaring), sengetøy, stearinlys (fyfy..ikke så miljøvennlig nei) og ja..kanskje noe til..husker ikke.

Så var det lørdag og på tide å slepe min kjære med på IKEA. Målet var å se på tv-benk-løsning, kjøpe noen bilderammer og ikke minst gulvlampe.

Fant alt sammen men ventet med å kjøpe tv-benken...andre ting som må på plass først. 
Men lampa fant vi- veldig fornøyd :-) Så da tok jeg likgodt noen bilder av de lampene vi har i stua :-)

Målet er lun, harmonisk, koselig spa-stemning....


Haha skjermen er visst lit skjev ser jeg..er egentlig ikke helt fornøyd med denne skjermen. Foten kjøpte jeg nemlig på loppis og så for meg en høy hvit skjerm på denne..men denne lille skjermen var det nærmeste jeg fant. 


Får ikke til det koselige lyset på bildene..hmm...kanskje jeg må investere i en sånn ekstern flash med demping?? hvis det finnes :-) Hvordan får man sånt fint varm lys i bildene?..syns bare hele bildet ser gråbeige ut jo!

Her er ihvertfall lampa vi kjøpte på IKEA idag :-) Smask- love it!


1 kommentar:

  1. Kjempefin stemning på bildene dine:) Bor i Grimstad og må ta meg en tur på ikea neste uke;) Utsatte det litt i redsel for å bli tråkka ned:P hehe

    For noen NYDELIGE nattbord du har fått deg! Akkurat slike jeg drømmer om! Utrolig fine.

    Ønsker deg en herlig søndag:D

    SvarSlett