onsdag 4. august 2010

100% naturlige DUFTLYS, TØYBLEIER og SOMMERSALG

Visste dere at sommeren er spådd å vare langt ut i september i år?
Likevel selger LevLogisk.no nå ut alle sommervarer til svært rimelige priser, se hvilke tilbud vi har her.Kveldene vil dog bli noe kaldere frem mot september og da må stearinlysene frem.

Flere av oss reagerer på gift fra lysene vi brenner, dette gjelder særlig de som er plaget med astma, allergi i tillegg til små barn. Lysene fra Love is Green er laget av 100% naturlig palme- og soyavoks og de er tilsatt rene eteriske oljer, ideelt for allergikere. De kommer i fire forskjellige dufter og brenner vakkert og rent med en fyldig flamme. Lysene kommer i 2 størrelser.

Les mer og bestill lysene herEn STOR nyhet er at vi har sluttet med BumGenius til fordel for den australske tøybleien AppleCheeks. Grunnen til at vi sluttet med BumGenius er rett og slett at vår forhandler sluttet å distribuere de og vi måtte ut å finne en tøybleie som var minst like super som den forrige.
AppleCheeks er ikke like velkjent på det norske markedet som BumGenius er, men jeg tør påstå at de faktisk er hakket bedre. Dette fordi jeg opplever på min egen sønn at disse bleiene lekker enda sjeldnere (selvom det skal sies at BumGenius også lakk veldig sjelden). Ellers er fargene sprekere og bleien er mindre klumpete som er av de få tingene jeg har å utsette på BumGenius. Det som er genialt med denne bleien er at innleggene som følger med er av bambus/økologisk bomull og kan brukes rett mot huden. Slik kan bleien fungere som sperrelag og man trenger kun skifte innleggene i hvert skift. Velger man å bruke bleien slik er dette en veldig økonomisk løsning.

En av de som allerede har kjøpt en testpakke med tøybleier fra AppleCheeks mener dette er hennes favoritt-tøybleie :-) Les hva hun skriver her.Interessert i å teste ut AppleCheeks?


1) Testpakke med 1 sperrelag/bleiebukse+ 3 innlegg+rispapir (alt du trenger for å teste)
Kun 429,- (spar 78 kroner på veil.pris)
Klikk her

2) Vi har selvfølgelig kvantiumsrabatt på både tøybleiene og innlegg :-)
Les mer og bestill AppleCheeks her
Da gjenstår det bare å ønske deg og dine en fin dag videre :-)

1 kommentar:

  1. Takk for link, Sally! Og godt å høre at flere syntes Vesla kledde luggen .. :)

    SvarSlett