fredag 26. april 2013

Da skal jeg bestemme meg! (Lamper)

Disse lampene falt valget på tilslutt  :-)


Ovaro Vegglampe

Denne x 2 skal lyse opp bak sofaen og opp i taket og fremheve takhøyden her på 3 meter- håper ikke lyset blir for hardt bare..men stod at det gikk an å dimme. (Link i innlegget under)Denne, som ikke er så stor som den ser ut til, skal vi ha to av i trappeoppgangen.(Link forrige innlegg)
Denne smekre lampa skal henge både på kontoret og på enten storebror sitt rom eller på soverommet på hybelen. Fra Bloomingville.Denne fra House Doctor med kobber-hette og sort stoffledning skal festes på en krok eller noe og henges ved kjøkkenbenken...tror det blir en fin kontrast til det lyse kjøkkenet :-) Evt kan den henges et annet sted, vi får se :-)Over øya på kjøkkenet skal to av disse glitrende lampene fra Carvaggio Lightyears henge i strørrelsen medium.


Og over spisebordet skal sålangt bare en slik henge, den største og i hvitt- ikke grått:I tillegg har vi en slik lampe som er vegghengt som jeg ser for meg skal henge ved en eller annen skjenk i stua..Og denne jålelampa skal være på badet tenkte jeg :-) Men syns det er vanskelig å finne lampe til over speilet som matcher...

men sålangt er denne fra Bohus aktuell:og denne fra lampemagasinet:


KRISTALLER Lysekrone, 7-armet IKEA Enkelt å tilpasse høyden, bruk S-kroken eller kapp lenken.

Denne fra Ikea skal pryde soverommet vårt, men med andre farger på lysene :-)


Denne vurderes sterkt til Nellie sitt rom som etterhvert blir oppholdsrom...Tenkte gjøre den litt mer spennende ved å knytte remser av stoff på den..399,- på Skeidar.

Denne fra Skeidar er på halv pris nå til 99,- og den skal lyse opp vaskerommet

Og denne skal få lyse opp hybel-badet, ikke noe kjempespennende her altså :-P

I tillegg må vi ha et lyspunkt over speilet, kanskje denne her:
Til stua i hybelen har vi en lampe stående på loftet som er veldig fin men vi er ganske lei av den så den får henge der tenker jeg. Må kanskje skaffe oss enda ei lampe, kanskje en med to-tre spotter på til å lyse opp kjøkkenet.


Vi skal også ha en lampe i ene sofahjørnet og jeg har jo falt pladask for lampen Mañana til ca 2500,- men må nok drøye litt å anskaffe oss denne siden den ikke er høyst nødvendig i den lyse delen av året. 

IKEA 365+ LUNTA Gulvlampe IKEA Dimmefunksjon; juster lysstyrken etter behov. Lyset spres jevnt; gir generell belysning.
Denne har vi fra før av og tenker den skal brukes i stua frem til Manana-lampen erstatter den, og så får den nedgraderes ned til et av barnerommene...eller kanskje trenger vi den fortsatt i et annet hjørne i stua :-) Den er fin men er litt lei av den, passer ikke helt med den stilen jeg vil ha nå.


Her er ei bordlampe jeg fant på loppis og syns er veldig kul, den må jeg finne en bra plass til :-)

Og her er noen bordlamper jeg liker:


Denne er kjempekul, hadde matcha fint med stolpen vi skal ha midt i huset av beisa tre.. men den virker så enkel å lage at jeg nesten ikke ville betalt 850,- for den slik som den selges for hos Keiserens nye trær...(en nettbutikk som har døøødsmye fint!)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar