tirsdag 3. mai 2011

Ny gang med IKEA-løsninger


Her er rotegangen før de nye møblene kom på plass. Ei skohylle det ikke gikk ann å støvsuge under (uten å måtte flytte hele hylla), den var dessuten uoversiktelig, for høy og viste frem altfor mange sko på en gang- ble fort rotete. Ved siden av havnet stellebagen og barnehagebagen til Sakarias + rotet til pappa (og i sjeldne tilfeller mamma). Som dere også ser er det en viss mannsperson som sjelden klarte å sette skoene sine inn i hylla..de endte som regel opp på matta- gjerne rett forran døra.


Her er den rotete skohylla bytta ut med en entrébenk fra Ikea. Tror den kosta rundt 500 kroner og var enkel å skru sammen (tok ca 5 min). Her har vi plass til akkurat en passe mengde sko og det ser mer ryddig ut. I tillegg har vi et sted å sitte når vi kler på lillegutt- en stor fordel :-) Benken gav akkurat rom til at stellebaggen nå kunne stå mellom benken og skapet slik at den knapt synes.

Vi måtte også rydde litt i jakker og dill dall og den fæle kurv-lignende saken som tidligere hadde vært brukt til mannens dill dall forsvant og ble erstattet av en boks som nå står gjemt inni skapet. Garderobeskapet innvendig fikk også en ansiktsløft men det glemte jeg faktisk ta bilder av.. ble plutselig mye mer plass i det!


For å ta unna litt av skoene kjøpte jeg dette smale skoskapet som fikk plass på venstresiden av inngangsdøren.


Smalt skap passer bra i smal gang :o)


Så hva gjenstår i gangen?

Jo: - En vakker dag vil jeg tapetsere skapdørene..syns de er mørke og stygge!
- Og så skal jeg male sikringsskapet med tavlemaling eller evt dekorere det med noe decourage-hahah..aner ikke hvordan det skrives!
- Og så et avlangt bilde på ene veggen for å skjule noen spikermerker...
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar